perjantai 5. huhtikuuta 2013

H&M löytöjä

 Pyörähdin tällä viikolla H&M:llä ja mukaani tarttui mielestäni oikein onnistuneita ostoksia.


Tässä ostos, johon olen kaikista tyytyväisin. Olen etsinyt kevääksi ja kesäksi sopivaa raitajakkua jo jonkin aikaa, ja nyt se löytyi! Malli on kivan lyhyt ja jakku istuu pälle hyvin. Kaikinpuolin nappiostos siis. Jakku on Divided-merkkinen.Kauluspaitoja ei voi olla koskaan liikaa. Tällä kertaa löytyi kauniin ruskean värinen kauluspaita kultaisilla yksityiskohdilla. Paita on laadukkaan tuntuista materiaalia ja siten myös mukavan tuntuinen päällä.
Mukaani tarttui vielä pääkallohuivi, joka tuo kovasti mieleen Alexander Mcqueenin vastaavan huivin. Olin tilaamassa kyseistä Mcqueenin huvia pari kuukautta sitten, mutta huivi ei koskaan päätynyt lopulliseen ostoskoriin. Onneksi löysin nyt tämän H&M:n vastaavan huivin selvästi huokeampaan hintaan ja vielä pirteillä pinkeillä yksityiskohdilla. Odotan, että pääsen yhdistämään tämän huivin esimerkiksi tuohon ostamaani raitajakkuun. Kuvassa näkyvän pääkallohuivin löydät myös h&m: nettikaupasta, tarkemmin täältä.
H&M:n verkkokaupasta löytyi myös muita tuotteita, jotka pistivät silmiini. Yllättäen silmiini osuivat ainakin raidalliset, ja myös valkoiset vaatteet - kummatkin tämän kevään ja kesän ehdottomia trendejä.
Kollasissa näkyvät tuotteet löydät oheisten linkkien takaa:

silkkipaita
valkoinen jakku
aurinkolasit
kipparilakki
peplumpaita
kaulakoru
raitalegginssit
neulepusero
neuletakki
raidalinen bleiseri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti