keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Moroccanoil - hiusten ihmeöljy


Oletteko jo törmänneet hiustuotteiden uuteen aateliseen - Moroccanoil-ölyyn? Kyseessä on hiuksia vahvistava ja korjaava hiusöljy, joka rantautui Suomeen tämän vuoden alussa. Sen jälkeen öljyä on hehkutettu esimerkiksi useissa blogeissa ja naistenlehtien sivuilla. Liityn itse tällä postauksellani näiden tuotetta ylistävien puheiden joukkoon. Olen käyttänyt Moroccanoil-hoitoöljyä nyt parin kuukauden verran, ja ollut hyvin tyytyväinen kyseiseen tuotteeseen. Tuote ei lupaustensa mukaan tee hiuksista tahmeiksi tai veltoiksi, vaan kiillottaa ja selvittää hiukset ja tekee niistä elävemmät ja kauniimmat. Öljyä on erinomaista erityisesti kuiville ja haaroittuville hiuksille - hiuksille, jota esimerkiksi itse juuri omistan. Myös öljyn käyttö on helppoa. Levitä vain pieni määrä öljyä joka kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja muotoile hiukset haluamallasi tavalla. Tuhti, arganpuun pähkinöistä valmistettu oljy kosteuttaa ihanasti myös talven kuivattamat kädet, joten öljyä ei tarvitse edes sen laiton jälkeen pestä käsistä pois.

Näin öljyä muun muassa kuvaillaan:

"Moroccanoil Treatment on ainutlaatuinen arganöljy, joka imeytyy välittömästi hiuksiin luoden upean kiillon ja silkkisen pehmeyden kaikentyyppisille hiuksille. Se on monipuolinen hoito-, muotoilu- ja viimeistelytuote, joka myös nopeutta hiusten kuivausta ja muotoilua. Se vahvistaa hiuksia, selvittää tehokkaasti ja tekee hiuksista helposti hallittavat. Pienikin määrä Maroccanoil Treatment- öljyä imeytyy hiuksiin korjaten, elvyttäen ja virkistäen välittömästi hiuksia. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen hiukset ovat silminnähden kiiltävämmät ja terveemmät. Säännöllinen käyttö tervehdyttää hiusta, ehkäisee ja hoitaa kaksihaaraisia sekä vahvistaa ja korjaa hauraita ja katkeilevia hiuksia."

Suomessa tuotetta myyvät ainakin Stockmannin tavaratalot sekä kampaamot, jotka on lueteltu esimerkiksi täällä. 

Stockmannin kanta-asiakkaille vielä tiedoksi: Moroccanoil Treatment sekä sarjan kosteuttava muotoiluvode sekä tuuheuttava shampoo ja hoitoaine ovat kanta-asiakkaille -20% alennuksessa koko huhtikuun ajan. Hintaa esimerkiksi noin 49 euroa maksavalle hoitoöljylle jää tällöin noin 39 euroa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti