torstai 2. toukokuuta 2013

Lumenen CC-meikkivoide

Minä BB-voiteen ikuinen kannattaja, olen nyt menettänyt sieluni Lumenen uudelle CC-meikkivoiteelle. Kyseessä  on BB-voiteen tapaan ihanan kevyt, mutta samalla täydellisen peittävä meikkivoide, joka hillitsee muun muassa ihon punoitusta, kiiltoa ja epätasaisuutta. Ero BB-voiteisiin on siinä, että cc-voide on vielä astetta kevyempi ja peittävämpi sekä lisäksi CC-voide myös toimii hyvänä meikin pohjustusvoiteena. Tärkeä CC-voiteen ominaisuus BB-voiteeseen verrattuna on myös ihon värivirheiden korjaus, aivan kuten voiteen nimi jo itsessäänkin antaa ymmärtää (CC tulee sanoista Color Correcting).


Lumenen sivujen mukaan CC-voiteella on kuusi ainutlaatuista ominaisuutta:
  1. Meikkivoide – ohut, mutta peittävä koostumus: auttaa peittämään punoitusta ja muuta ihon
    epätasaista väriä. 
  2. Peitevoide 
  3. Pohjustus 
  4. Heleyttäjä
  5. Pitkäkestoinen
  6. SK 20

 
Vaikutttavaa vai mitä? Ja voin kertoa, että ainakin minulla voide on toiminut käytössä nyt parin viikon ajan yliodotusten. Lupausten mukaan voide on kevyt mutta samaan aikaan yllättän peittävä, muistuttaa siis paljon tehtävältään ja koostumukseltaan meikkivoidetta ilman meikkivoiteen raskauden tunnetta. Parin viikon CC-jakson jälkeen, luulen, että olen siirtymässä todella BB-voiteesta kokonaan CC-voiteen käyttäjäksi. Samalla odotellen sitä hetkeä, milloin CC-voide saa taas siirtyä uuden tuotteen DD-voiteen tieltä ;)

Lumenen CC-voiteesta on saatavilla kolme eri sävyä: Light (vaalealle iholle), Medium (keskivaalealle iholle) ja Deep (päivettyneemmälle iholle). Itse käytän näistä sävyä medium.

Joko te olette kokeilleet Lumenen uutta CC-voidetta tai jonkin muun merkin vastaavaa tuotetta? Mitä olette pitäneet esimerkiksi verrattuna bb-voiteisiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti