tiistai 26. helmikuuta 2013

PARHAAT NETTIAPAJAT

Olen intohimoinen nettishoppailija. Ostan suuren osan vaatteistani yksinomaan nettikaupoista ja usein olen myös todella tyytyväinen tekemiini ostoksiin. Nettishoppailun ehdottomiin plussiin kuuluu, että netistä ostaminen on hyvin vaivatonta, toimitusajat ovat nopeita ja usein paketin saa vielä kotiovelle saakka. Tarjonta useissa nettikaupoissa on myös erinomainen ja niistä saa usein sellaisia vaatteita, joita ei tavallisista liikkeistä löydä. Useissa nettikaupoissa on myös aina jonkinlainen alennusmyynti menossa. Nettikauppojen huonoihin puoliin puolestaan kuuluu se, ettei tuotteita pysty tietenkään sovittamaan, eikä myös materiaalia, josta tuotteet on tehty pysty tunnistelemaan käsin. Onneksi monissa nettikaupoissa on kuitenkin todella laadukaat tuotekuvat, joista esimerkiksi tuotteiden mallin ja materiaalin pystyy melko hyvin päättelemään. Myös tuotteiden palautus on usein todella vaivatonta ja vieläpä maskutonta.
Vahvan nettishoppailukokemuksen myötä ajattelin esitellä teillä seuraavaksi omasta mielestäni parhaimmat nettikaupat.


Nettikauppojen ehdoton helmi, jonka tarjontaa tutkailen monta kertaa viikossa. Paljon luksustuotteita: vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita tunnetuilta merkeiltä, kuten Acne, Alexander Mcqueen, Alexander Wang, Prada, Jimmy Choo ja Mulberry. Sivusto tarjoaa upeiden vaatteiden ja asusteiden lisäksi myös monenlaista inspiraatiota pukeutumiseen muun muassa erilaisten asukuvien muodossa. Ainoa miinus on se, että sivustolta on aika harvoin mahdollista todella tilata jotain, sillä melkein kaikki tuotteet ovat todella hintavia merkkituotteita.

Jos Net-a-porterin hinnat tuntuvat liian korkeilta, kannattaa vierailla the outnet -sivuilla. Kyseessä on outletmyymälä, jonka sivuille kootaan Net-a-porterista ylijääneitä merkkivaatteita ja asusteita. Sivuilta voikin tehdä todellisia löydöksiä jopa -75 % hintaan. Koska sivuille tosin päätyy usein vain hajakokoja, voi oman koon olla hankalaa. Sivusto on uusin löydökseni, jossa usein käyn selailemassa parhaimpia ja houkuttelevimpia tarjouksia.

Myös yksi ehdoton suosikkini. Sivuilta löytyy todella laadukkaita vaatteita ja asusteita esimerkiksi sellaisilta merkeiltä kuin Anna Sui, Michael Kors, Sonia Rykiel, Stella McCartney ja Missoni. Itse usein katselen varsinkin sivujen kenkä- ja asustetarjontaa esimerkiksi kellojen ja laukkujen muodossa. Net-a-porterin tavoin sivuilta löytyy hinnaltaan usein vain keskivertoa korkeampia merkkituotteita.

ASOS

Todellinen muotitaivas, jonka tarkoituksena on tarjota huippumuotia kohtuulliseen hintaan useilta eri suunnittelijoilta. Sivuston tarjonta onkin todella kattava ja sieltä on mahdollista löytää kaikki viimeisimmät trendit vaivattomasti. Asosin outlet-myymälästä on myös mahdollista ostaa aina joitain valikoituja tuotteita jopa -70 % alennuksessa.

NELLY

Varmasti monille hyvin tuttu nettikauppa, jota varsinkin erilaiset lifestyle- ja muotiblogit mainostavat usein omilla sivuillaan. Eikä suotta, nimittäin Nellyllä on laaja tarjonta erilaisia vaatteita, asusteita ja kosmetiikkaa todella kohtuulliseen hintaan. Varsinkin mekkoa etsivän kannattaa vierailla Nellyllä, sillä sieltä mekkoja löytyy todella monenlaiseen makuun. Plussaa myös siitä, että sivustolle saapuu uutuuksia joka viikko ja että sivustolla on todella hyvät ja houkuttelevat tuotekuvat. Nykyään Nellyltä on mahdollista ostaa myös erilaisia merkkituotteita, kuten Michael Kors, Vivienne Westwood ja DKNY.


Outlet-myymälä, jonne saapuu tuotteita muun muassa Nelly-verkkokaupasta. Sivustolle päästäkseen täytyy tosin ensin anoa jäsenyyttä, jonka saa usein muutamassa päivässä. Tämän jälkeen sivulle kirjaudutaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Päivittäin vaihtuva valikoima sekä vaatteita, asusteita että kodintuotteita reilusti alennettuun hintaan. Alennukset ovat aina voimassa vain tietyn ajan, joten kannattaa  pitää kiirettä. Sivustolla mahdollista tehdä todella hyviä löydöksiä.

Oletteko te innoikkaita nettishoppailijoita? Kertokaa, mitä ostitte viimeksi ja mistä nettikaupasta?
Entä olitteko tyytyväisiä ostoksiinne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti