perjantai 1. helmikuuta 2013

Tervetuloa lukemaan uutta kauneusaiheista blogiani!

  Ensin lyhyt katsaus tulevan blogini sisältöön.

Tässä blogissani tavoitteenani on käsittellä blogin nimen mukaisesti kaikkea kauneuteen liittyvää: muotia, kaunistautumista, kaudenhoitoa, taidetta*, sisustamista sekä myös ruokaa ja ruoanlaittoa. Olen liittänyt blogini nimeen tarkoituksella myös sanan "dreams", sillä haluan korostaa, että osa postauksistani liittyy vahvasti kauniista asioista - kuten tietyistä tavaroista, vaatteista, asusteista ja taide-esineistä - unelmoimiseen eikä välttämättä haluun omistaa niitä. Mielestäni kaikkea kaunista ei voi eikä pidäkään omistaa. Vastapainoksi kaikille blogissani esille nouseville melko materialistisille, pehmoisille ja pumpulisille asioille, kuten vaatteille ja kosmetiikalle, pyrin pohtimaan blogissani kauneutta myös pintaa syvemmin. Kysyn blogissani muun muassa sellaisia kysymyksiä kuin, mitä kauneus oikein lopulta on? Mikä on kauneuden merkitys meille ihmisille? Kuinka kauneus näkyy arkipäivässämme?  


Monelle saattaa herätä kysymys, kuinka blogini sitten oikein eroaa muista muoti- ja lifestyleblogeista, joita on nykyään pilvin pimein? Yksi eroavaisuus on mielestäni ainakin se, että käsittelen muista lifestyleblogeista eroten blogissani myös laajasti taidetta, kuten kuvataidetta, arkkitehtuuria sekä muotoilua. Tämä painotus johtuu siitä, että olen opiskellut seitsemän vuotta taiteen parissa. Pyrin blogissani muutenkin käsittelemään kauneuteen liittyviä asioita hyvin monimuotoisesti, eli painotus ei ole vain esimerkiksi muodissa, vaan kaikissa edellä luettelemissani asioissa tasapuolisesti. Otan mielelläni myös vastaan lukijoiden ideoita blogini sisällöstä, eli kysymys kuuluukin, millaisista aiheista te lukijat toivotte minun kirjoittavan?


Toivottavasti mahdollisimman moni teistä ryhtyy seuraamaan uutta blogiani! :)


* Taide on nykyään hyvin laaja käsite, joka kattaa allensa muun muassa perinteisen kuvataiteen (kuvanveisto, maalaus, piirustus ja taidegrafiikka), valokuvataiteen, arkkitehtuurin, performanssi- ja installaatiotaiteen,  muotoilun, sisustustaiteen, sekä tietysti myös esimerkiksi musiikin, kirjallisuuden, teatteri- ja näyttämötaiteet sekä käsityötaiteet. Myös mainonta, sarjakuvat, vaatesuunnittelu ja jopa ruoka tai ruoanlaitto voidaan laskea nykyään taiteen piiriin. Näin taide kattaa laajana yläkäsitteenä kauneuden tapaan oikeastaan kaiken sen mitä blogissani tulen käsittelemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti