tiistai 5. helmikuuta 2013

Vaatekaapin kulmakivet osa 2

Vaatekaapin hyvin olennaisiin vaatekappaleisiin kuuluvat ehdottomasti myös erilaiset paidat ja topit. Yksi tärkeimmistä hankinnoista on ehdottomasti klassinen kauluspaita. Tämän kesän ja kevään muodin mukaisesti kauluspaidan tulee olla joko perinteinen valkoinen kauluspaita tai sitten musta-valkoraidallinen. Tärkeää kauluspaidoissa on myös laadukas kangasmateriaali, kuten silkki sekä kaunis leikkaus. Itse ostin vajaa kuukausi sitten Michael Korsin silkkikauluspaidan, josta on tullut ehdottomasti yksi tärkeimmistä ja monikäyttöisimmistä vaatekappaleistani. Klassisen valkoisen kauluspaidan lisäksi suosin itse myös erivärisiä ruutupaitoja sekä erilaisin kiinnostavin yksityiskohdin, kuten niitein, varustettuja kauluspaitoja. Seuraavalla hankintalistallani on puolestaan sininen, hyvin istuva farkkupaita.Wardrobe cornerstoneWardrobe cornerstone by pauliinas on Polyvore
* Polyvoressa tekemäni kollaasit eivät jostain syystä kaikki näy blogissani, joten jos haluat nähdä kollaasin, klikkaa ylhäällä olevaa linkkiä.
Jokaisen vaatekaapista tulisi löytyä klassisen kauluspaidan lisäksi myös muita puseroita, t-paitoja ja toppeja, joita on helppo käyttää esimerkiksi bleisereiden alla. Itse olen hurahtanut varsinkin erilaisiin peplum-mallisiin toppeihin sekä printti t-paitoihin. Myös paidoista ja topeista voi löytyä esimerkiksi niittejä tai ne voivat olla kesän ja kevään muodin mukaisesti musta-valkoraidallisia.

Mitkä ovat teidän suosikkinne edellä esittelemistäni yläosista? Löytyykö teidän kaapeistanne yllä esittelemiäni vaatekaapin kulmakiviä? Tai jos ei vielä löydy, mistä vaatteista puolestaan haaveilette?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti