maanantai 4. helmikuuta 2013

Täydellinen vaatekaappi?

Useat naiset unelmoivat aina silloin tällöin täydellisestä vaatekaapista - kaapista, josta löytyy aina päälle pantavaa sekä omalle maulle mieluisia, kauniita vaatekappaleita ja joka on aina myös hyvässä järjestyksessä. Kysymys kuitenkin kuuluu, onko täydellistä, unelmien vaatekaappia lopulta edes olemassa? Kuinka sen voi savuttaa? Ja mitä, jos vaatekaapissa on vaatteita vaikka kuinka paljon, mutta silti kuitenkin tuntuu siltä, ettei sieltä löydy mitään päälle pantavaa?
Koen, että en itse omista omasta mielestäni "täydellistä vaatekaappia". Kuten monet muutkin, haluaisin kaappiini lisää vaatteita ja asusteita ja usein silti aamuisin törmään samaan ongelmaan: kaapissani ei ole taaskaan mitään päälle pantavaa. Viime aikoina olenkin tajunnut sen, ettei vaatteiden jatkuva ostaminen ratkaise tätä yleistä vaateongelmaa, vaan on huomattavasti järkevämpää ostaa vähemmän, mutta harkitummin sekä keskittyä vain laadukkaisiin ja hyvin istuviin vaatteisiin. Yksi tärkeä askel kohti "täydellistä vaatekaappia" onkin mielestäni keskittyä hankkimaan itselle vaatekaapin kulmakiviin kuuluvia perusvaatteita, jotka sopivat sekä omalle vartalotyypille ja maulle että ovat myös kestäviä ja laadukkaita. Tavoitteenani on esitellä nämä minun mielestäni vaatekaapin peruskulmakiviin kuuluvat vaatekappaleet tarkemmin seuraavissa postauksissani.

Millainen on teidän unelmienne vaatekaappi? Millaisia vaatteita ja asusteita sieltä oikein löytyy? Entä onko myös teidän vaatekaappeissanne paljon vaatteita, mutta ette silti tiedä mitä pukea päälle?


2 kommenttia:

 1. Mulla ainakin vaatekaapissa on niin paljon turhaa, että varmaan 80% sisällöstä voisin heittää menemään :D varsinkin kun viimevuonna innostuin kirppareista, niin sieltähän tuli (varsinkin aluksi) kannettua kotiin kaikenlaista turhaa, koska "halvalla sai". Haluisin, että vaatehuoneessa olis vaan sellaisia vaatteita, joita oikeesti tulee käytettyä! :)

  http://mmilya.blogspot.fi <- saa tulla moikkaamaan ja liity ihmeessä lukijaksi jos tykkäsit! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein tosiaan tulee hamstrattua kaappiinsa vaatteita, joita ei lopulta tule edes käytettyä. Minulla on juuri menossa itselläni projekti, jossa yritän heittää kaapistani pois kaiken turhan. Tämä on kuitenkin vaikeaa, koska välillä tulee väkisinkin ajateltua: "jospa sittenkin käyttäisin tätä jossain".

   Kiva muuten, että eksyit lukemaan blogiani :) Toivottavasti seuraat blogiani jatkossakin. Liityn mielelläni myös sinun blogisi lukijoihin :)

   Poista