keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Vaatekaapin kulmakivet osa 3

Vaatekaapin tärkeisiin vaatekappaleisiin kuuluvat ehdottomasti myös erilaiset pehmeät ja mukavat neuleet ja neuletakit - ainakin näin talvisin. Itse olen mieltynyt varsinkin isoihin villatakkeihin ja -paitoihin, joihin on kiva hautautua kylmällä säällä ja jotka ovat kaiken lisäksi hyvin helppo pukea muiden vaatteiden kanssa. Arkiseen neuletakkiin ja -paitaan saa ekstraa kauniilla yksityiskohdilla, joita voivat olla esimerkiksi erilaiset rusetit ja korumaiset yksityiskohdat. Hyvä esimerkki on tuo kollaasissa vasemassa reunassa näkyvä Michael Korsin neuletakki kultaisilla yksityiskohdilla. Kerrassaan upea! Neuletakki voi olla myös hyvin jakkumainen.
Wardrobe cornerstone

Wardrobe cornerstone by pauliinas on Polyvore 
 * Polyvoressa tekemäni kollaasit eivät jostain syystä kaikki näy blogissani, joten jos haluat nähdä kollaasin, klikkaa ylhäällä olevaa linkkiä.

Olen itse mieltynyt viime aikoina erilaisiiin liiveihin, jota on mukavat pukea esimerkiksi kaulus- tai ruutupaitojen päälle. Mielestäni liivit tuovat asuun sitä jotain ekstraa ja ovat näin ollen yksi vaatekaapin kulmakivistä. Varsinkin erilaiset karvaliivit tuovat asuun kuin asuun lisää glamouria, pehmeyttä ja naisellisuutta. Karvaliivejä nähdään usein myös tyylitaituri Olivia Palermon yllä. Karvaliivien lisäksi asua voi somistaa esimerkiksi farkkuliiveillä sekä kimaltavilla paljettiliiveillä. Itse ainakin ottaisin mielelläni nuo kaikki kollaasissa näkyvät liivit, niin kauniita ne ovat!

Mitä mieltä olette tähänastisesta asukatsauksestani? Puuttuuko joukosta teidän mielestänne olennaisia yläosia? Seuraavaksi siirrynkin alaosien, kuten housujen ja hameiden pariin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti