perjantai 22. maaliskuuta 2013

3+1 löydöt

Kuten jo vähän viime postauksessa arvelinkin, en malttanut tänäkään vuonna olla kiertämättä Sokosen 3+1 päiviä. Kävin alepäivillä eilen ja mukaan tarttui tällaisia tuotteita:

Eli kuvassa näkyy Madaran yrttideodorantti, Ziajan voidepakkaus, kynsitarroja, We Care Icon kynsilakka sekä huulikiilto.

Koska aikasemmassa postauksessani mainitsemani Madaran deororantti miellytti minua kovasti, ostin Sokoselta toisen purkin varastoon. Yllätyksekseni löysin 3+1 päiviltä myös maaliskuun livboxista löytyneen Ziajan vuohenmaitopäivävoiteen. Päivävoiteen lisäksi samaan pakettiin oli pakattu myös saman merkin yövoide, joka toivottavasti on yhtä pehmeän ja ravitsevan tuntuinen kuin päivävoidekin. 3+1 päiviltä löytyi myös paljon alekosmetiikkaa, muun muassa Goshin meikkejä. Goshin meikkien sijaan mukaani tarttui kuitenkin We Care Icon -merkin kynsilakka ja huulikiilto. Näiden mainitsemieni tuotteiden lisäksi ostin 3+1 päiviltä myös hopeanvärisiä kynsitarroja. Aikaisemmalta kauppareissulta mukaani on tarttunut myös kultaisia kynsitarroja.


Kynsitarrat ovat tällä hetkellä hyvin suosittu kynsitrendi ja en myös itse voinut olla välttymättä ostamasta niitä. Kullanvärisiä kynsitarroja olen jo sovitellut kynsiini, mutta ne olivat lopulta kynsissäni vain hetken. Tarrat eivät nimittäin oikein sulautuneet kynsiini luonnollisen näköisesti, vaan jäivät jotenkin koholle ja irralleen. Luulen kuitenkin, että vika ei ollut välttämättä itse tarroissa, vaan pikemminkin laittajassa. Ajattelinkin kokeilla tarroja myöhemmin kun minulla enemmän sekä aikaa että malttia. Perusteelliset ohjeet kynsitarrojen kiinnittämiseen löydät esimerkiksi Ida iholla -blogista.

Joko te olette vierailleet 3+1 päivillä? Jos olette, onko mukaanne tarttunut jotain?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti