keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Mistä aiheista haluaisitte lukea enemmän? Nyt on teidän lukijoiden neuvot tarpeen!

Olen kirjoitellut nyt tätä blogia noin parin kuukauden verran ja kuulisin myös välillä teidän lukijoiden mielipidettä blogini sisältöön liittyen. Kysymys kuuluukin, millaisista aiheista toivoisitte minun jatkossa kirjoittavan? Ja mistä aiheista toivoisitte puolestaan vähemmän postauksia? Tähän mennessä blogini on keskittynyt eniten muotiin, vaatteisiin ja kauneuden hoitoon esimerkiksi taideaiheisten postausten jäädessä selvästi vähemmälle. Tämä on vähän harmittanut minua itseäni, sillä lupailin aluksi, että blogini aihepiireinä on myös taide, esimerkiksi kuvataide, arkkitehtuuri yms. Toivoisitteko te lukijoina enemmän taide- ja kulttuuriaiheisia postauksia tähän blogiin vai onko esimerkiksi blogini nykyinen painotus teidän mielestänne ihan ok?

Sisältövinkkien lisäksi kuulisin myös mielelläni, mitä mieltä olette esimerkiksi tämän hetkisestä blogini ulkonäöstä, otsikosta, fonttien koosta, sivun asettelusta yms? Aion lähiaikoina tehdä muutoksia blogini ulkonäköön ja siksi nämä neuvot tulevat hyvin tarpeeseen. Tavoitteenani on muun muassa lisätä blogiini lähitulevaisuudessa oman kuvani, koska tiedän, että on selvästi mieluisempaa lukea blogia, jolla on kasvot. Muutenkin haluan luoda blogistani entistä persoonallisemman, jossa oma ääneni tulee paremmin esille.

Kaikki neuvot ja niksit otetaan siis ilomielin vastaan, jotta voin jatkossa luoda entistä lukijaystävällisemmän ja kaikinpuolin miellyttävämmän blogin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti