perjantai 1. maaliskuuta 2013

Smaragdinvihreä vuosi 2013

Onko teidän korviinne kantautunut jo tieto siitä, että vaikutusvaltainen värijärjestelmistään tunnettu amerikkalainen yritys Pantone valitsi tammikuussa vuoden 2013 väriksi smaragdinvihreän? Tämä vuoden väriksi tituuleerattu vihreä tuo ensimmäisenä varmasti monelle mieleen jalokivet, kuninkaallisen loiston, juhlat ja luksuksen, mutta toisaalta kyseinen väri taipuu yllättävän hyvin myös hieman arkisemman pukeutumisen jatkoksi. Pantonen itsensä mukaan smaragdinvihreä on myös kosmetiikkateollisuudelle, kuten silmämeikeille ja kynsilakoille, sopiva väri. Smaragdinvihreä muistuttaa monia varmasti myös 80-luvusta, jolloin väri viimeksi oli muodissa.

 Lisää Pantonen valitsemasta vuoden väristä löydät TÄÄLTÄ.

Vaikka en itse usein pidä kauheasti vihreästä ja sen eri sävyistä, smaragdinvihreitä vaatteita ja asusteita tulen varmasti vielä tämän vuoden puolella itselleni hankkimaan. Kokosin inspiraatioksi alle myös vaatteita ja asusteita, joita voisin itse hyvin harkita ostavani.Ylärivi: kaksiosainen playsuit täältä, maximekko koristenauhalla täältä, pitkähihainen mekko täältä, kaulakoru täältä, slim fit -malliset housut täältä.
Alarivi: röyhelömekko täältä, Michael Korsin nahkainen clutch täältä, neuletakki täältä, kengät täältä, sormus täältä.

Mitä pidätte kollaasiin valitsemistani tuotteista? Puhutteeleeko smaragdinvihreä teitä ylipäätään? Entä oletteko törmäänneet jo kaupoissa tähän kauniin vihreän sävyyn?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti