sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Kevään ja kesän 2013 parhaat tuoksut

Vaikka ulkona on vielä melko kylmää ihanasta auringonpaisteesta huolimatta, ajattelin esitellä teille jo tulevan kevään ja kesän parhaat tuoksut. Tämän vuoden kevään ja kesäntuoksut ovat tuttuun tyyliin kevyitä, raikkaita ja kukkaisia. Pääosassa uutuustuoksuissa ovat esimerkiksi valkoiset kukat ja myski sekä vanilja ja ruusu. Kaikki esittelemäni tuoksut löytyvät jo kaupoista. Toivottavasti löydätte joukosta omat suosikkinne! :) Tuoksuostos on erityisen onnistunut, jos se tämän kevään ja kesän lisäksi jaksaa innostaa myös ensi vuoden keväällä ja kesänä, ja miksei myös talvenakin.


Victor & Rolf Flower Bomb La Vie En Rose Sparkling

Rakastan Victor & Rolf tuoksuja, eikä merkin uutuustuoksu ole poikkeus. Victor & Rolf  keästuoksu on kevyempi ja raikkaampi versio merkin tunnetusta ja alkuperäisestä Flower Bomb -tuoksusta. Tuoksu on ihanan raikas, eksoottinen ja sopivan makea - täydellinen kesätuoksu siis. Tuoksussa voi tuntea esimerkiksi mandariinien, punaisten marjojen ja ambran tuoksun.


Jimmy Choo Flash
Pidän henkilökohtaisesti paljon myös Jimmy Choo tuoksusta ja olin iloisesti yllättynyt, kun löysin kaupasta tämän uutustuoksun. Huomioni kiinnittyi tuoksussa ensimmäisenä glitteriseen, violetinsävyiseen tuoksupulloon, joka välkehtii kuin diskopallo. Tuoksu ja sen nimi onkin saanut inpiraationsa maailmanluokan tähdistä, salamavalojen säihkeestä ja yökerhon värivalojen välkkeestä. Flash-tuoksu muodostuu muun muassa eksoottisesta punapippurista, sitruksen raikkaasta tangeriinista, makeasta mansikasta sekä valkoisten kukkien naisellisesta yhdistelmästä.Calvin Klein Eternity Summer


Calvin Kleinin Eternity Summer on romanttinen, feminiinen, elegantti ja kukkaisen raikas kesätuoksu. Uutustuoksun tuoksumaailma on hyvin raikas: tuoksussa voi  aistia esimerkiksi merituulen, bergamotin, puuvillankukan, myskin ja santelipuun tuoksun. 


See By Chloé


See By Chloé on yksi tämän kevään ja kesän suosikkituoksuistani. Se on addiktoiva, hedelmäisen kukkainen tuoksu, jossa on selkeän omintakeinen, persoonallinen vivahde.
ESCADA Cherry in the Air
Escada on luottotuoksuni, kun kaipaan makeaa, herkullista tuoksua erityisesti keväisin ja kesäisin. Escadan kevätuutuus ei petä tälläkään kertaa: tuoksu on hedelmäisen kukkainen ja täynnä kirsikankukkaa. ESCADA Cherry in the Air -kausituoksusta löytyy kypsän kirsikan, vadelman, mandariinin, gardeanian ja vaniljan säväys.


Guess Girl
 
Guessin uutuustuoksu on energinen ja hedelmäisen kukkainen. Guess Girlin alkutuoksussa voi aistia vadelmaa, melonia ja bergamottia. Tuoksun sydäntuoksu sisältää puolestaan muun muassa Brasilian orkideaa, akaasian kukkaa sekä liljaa. Tuoksu on pakattu näyttävään pulloon, jonka korkkia koristaa suuri vaaleanpunainen ruusunkukka. Tuoksu sopii erityisesti makeasta, hedelmäisestä tuoksusta pitäville.


PureDKNY Drop of Rose

Raikkaan ruusuinen uutuustuoksu. Tuoksun ensi-, sydän- ja pohjatuoksuissa tuoksuu yksiomaan pehmeän raikas ruusu. Itse en yleensä pidä kauheasti ruunsuntuoksusta, mutta tämä tuoksu hurmasi minut yksinkertaisuudellaan ja raikkaudellaan.Salvatore Ferragamo Signorina
Ferragamon Signoria on samaan aikaan sekä tyttömäisen raikas että naisellisen, romattinen tuoksu. Tuoksu on pakattu hehkuvan pastellin sävyihin ja pullonkorkkia koristava iso rusetti symboloi tyttömäisyyttä. Raikkaan ensituoksun muodostavat litsin ja greipin hedelmäiset aromit. Höyrytetyn riisin ja tuoreiden ruusujen pehmeät aromit luovat silkkisen sydäntuoksun. Pohjatuoksun viimeistelee puolestaan makean viettelevän maitovanukkaan ja aromikkaan cashmeranin liitto.


Mikä on teidän lempi kevät- tai kesätuoksunne? Löytyykö joukosta omia suosikkejanne?

2 kommenttia:

  1. Anonyymi23.38

    Mikä noista olisi kaikista halvin ja makeimman kukkaisin ja hedelmällisin tuoksu ? (:

    VastaaPoista
  2. Kaikista makein tuoksu on noista mielestäni Escadan Cherry in the Air. Muutenkin Escadan tuoksut ovat niistä makeimmasta päästä. Myös Guess Girl on ihanan hedelmäisen makea tuoksu. Jos taas pitää kukkaisesta, ja erityisesti ruusuisesta, tuoksusta, suosittelen ehdottomasti pureDKNY:n Drop of Rose -tuoksua. Halvimmat tuoksut esittelemistäni tuoksuista ovat juuri Escadan ja Guessin tuoksut.

    Kiitos kysymyksestäsi! :)

    VastaaPoista